Over ons

Vol passie en liefde organiseren wij deze prachtige retraites. Hierbij is het onze missie om een mooie plek, een verstillend programma in een warme sfeer te bieden waarin jij kunt komen tot ontspanning, innerlijke rust en persoonlijke ontwikkeling.

Eefje Jacobs

Eefje Jacobs (1983)

Sinds 2009 ben ik werkzaam als energetisch therapeut in Enschede. Naast één op één begeleiding bied ik diverse meditatie avonden en cursussen aan op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Met veel passie, enthousiasme en aandacht begeleid ik je tijdens deze retraites om volledig aanwezig te zijn. Bewust te zijn van wie je bent en wat je doet. Om even weg te zijn van alle dagelijkse afleidingen en je echt te focussen op jezelf.

Zodat je vol inzichten, innerlijke rust en ontspanning weer naar huis gaat.

Tanja Wijgerde

Tanja Wijgerde (1974)

Stilte en bezinning zijn voor mij een belangrijke bron van inspiratie. Dat vind ik terug in de natuur, met een voorliefde voor de bergen. Hoog in de bergen, weg van de drukte, waar ik me in de stilte verbonden voel met alles.

Ik geniet ervan om mensen de kracht, de stilte en de inspiratie van de natuur te laten ervaren; om mensen te begeleiden om hun eigen natuurlijke pad te ontdekken, te ervaren en te volgen.

Ga je mee op zoek naar de stilte in jezelf?